Jannie Haugaard

Kost og ernæringsekspert

Kort & Godt

31 år og bor i Lunderskov sammen med Robert, der driver et professionelt gokartteam. Sammen har de en lille datter. Holder i fritiden af at bevæge sig og tilbringe tid med sin familie. Tidligere brugte Jannie alt sin fritid på gokart, som hun startede med som 10-årig. I motorsporten startede også interessen for ernæring. Jannie kørte løb på internationalt niveau indtil 24-års alderen, hvor karriere blev første prioritet. 

Uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed i 7 år og har siden primært beskæftiget sig med sportsernæring. I mere end halvdelen af tiden hos Team Danmark som ernæringsfysiolog. Ernæringsuddannelsen er senere blevet suppleret med en idrætskandidat. Jannies speciale fra ernæringsuddannelsen er forebyggelse, sundhedsfremme og formidling. Disse er fokusområder, hun altid har med i rygsækken, uanset om det drejer sig om sportsernæring eller vejledning til den almene dansker.

Seneste nyt

Om kost & ernæring

Søvndyssende mad

søvndyssende mad Optimer din restitution og spis søvndyssende mad efter sen træning og konkurrence Hvor meget og hvornår man træner, har ofte stor betydning for restitution og for mange også

Læs hele artiklen »

Et sundt samarbejde

Dette kan jeg tilbyde dig...

Jeg tilbyder alle, uanset udgangspunkt, træningserfaring og niveau, hjælp til spiseadfærd, mad- og kropsoptimering og vejledning i sportsernæring. Er du ikke idrætsaktiv, men oplever, at tanker om mad, krop og vægt dominerer og i for høj grad kontrollerer din hverdag, kan jeg også hjælpe. Jeg er vaskeægte madnørd og tror på videnskab. Jeg har et kritisk filter og sin sunde fornuft som de vigtigste arbejdsredskaber.

”Min fornemste opgave er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, som giver dig lyst til at fortælle om din virkelighed. Strategier og vejledningsforløb tilpasses dit behov og sammen finder vi den vej, der er rigtig for dig.”

Et forløb hos mig behøver ikke udelukkende at handle om næringsstoffer og kalorier, men kan også handle om at blive bedre til at træffe bevidste og opmærksomme madvalg. Således rummer et samarbejde med mig både mulighed for at nørde kalorier, kropssammensætning eller styrke immunforsvar ved gentagen sygdom eller overbelastningsskader samt udfordrende madvaner, forstyrret spiseadfærd og/eller spiseforstyrrelser.

Mine klienter siger: 

”Lyttende, engageret og nærværende er bare nogle af de værdier, som Jannie besidder. Fra første session havde jeg den her tryghedsfølelse, hvor jeg turde udtrykke mig og fortælle om mine udfordringer, selvom det var grænseoverskridende. På samme tid følte jeg mig forstået.”

”Jannie er super dygtig. Hun er lyttende og frisk på at tænke ud af boksen.”

Endeligt skal det understreges, at mad og spisning i høj grad er et socialt foretagende, som foregår i familier, på arbejdspladsen blandt kollegaer, i vennekredse, i mødregrupper og mange andre sociale relationer. At forandre og optimere kan ofte være lettere, når man er flere til at løfte i flok. Så hvis du er familiemor eller -far i en familie med flere hensyn og behov, nybagt mor i en mødregruppe med en veletableret kagekultur, der opleves som udfordrende, eller en eller flere kollegaer, der finder det problematisk at navigere i kantinens buffet, kan jeg også hjælpe med en gruppevejledning.  

Prisen for en sund krop

Her ser du priserne for et forløb med mig...

Pakkeløsninger

 • 10 minutters gratis konsultation (kan afvikles telefonisk): 0 kr.

  Hvis ikke de ledige tider passer, er du velkommen til at kontakte Jannie på tlf. 60 13 33 10, så finder vi et andet tidspunkt.

 • Pakke 1: 5.800 kr.

  En opstartssamtale (60-75 minutter) og 4 opfølgende samtaler (30-45 minutter). Et trygt og tillidsfuldt arbejdsrum, hvor strategier og værktøjer tilpasses dit behov. Vi optimerer dine spisevaner og finder sammen frem til det fokus, der gør en forskel for dig. Ved første samtale taler vi om din situation, hverdag, aktivitetsniveau, udfordringer og behov samt spiseadfærd. Sammen aftaler vi mål samt en række fokuspunkter, der arbejdes med i forløbet. I denne pakke får du endvidere et dagskostforslag, der er tilpasset din hverdag, aktivitetsniveau og madpræferencer, og som kan være en støtte for en periode.

 • Pakke 2: 3.200 KR.

  En opstartssamtale (60-75 minutter) og 2 opfølgende samtaler (30-45 minutter). Et trygt og tillidsfuldt arbejdsrum, hvor strategier og værktøjer tilpasses dit behov. Vi optimerer dine spisevaner og finder sammen frem til det fokus, der gør en forskel for dig. Ved første samtale taler vi om din situation, hverdag, aktivitetsniveau, udfordringer og behov samt spiseadfærd. Sammen aftaler vi mål samt en række fokuspunkter, der arbejdes med i forløbet.

Hvad består et forløb af?

 • Hjælp til at opnå en ønsket kropssammensætning 

 

 • Inspiration og hjælp til at gøre din livsstilsændring langtidsholdbar

 

 •  Værktøjer til at udvikle en spiseadfærd, du kan trives med, og som hjælper dig derhen, hvor du ønsker dig

 

 • Hjælp til at håndtere de barrierer, der måtte være for at opretholde den ønskede spiseadfærd i praksis

 

 • Styrket din evne til at færdes i en verden, hvor madudbud og fristelser er større end nogensinde

 

 • Hjælp til at håndtere, hvis tanker om mad, krop og vægt dominerer og kontrollerer dit liv

 

 • Inspiration til at opnå kontrol over egen spisning med hjælp fra sult- og mæthedssignaler

 

 • Klarhed over følelsen af sult og mæthed samt sensorisk nydelse i mad og måltider

Hver konsultation afsluttes med, at vi aftaler fokuspunkter og/eller øvelser til næste gang, som altid tilpasses dig og dine udfordringer.

Book en 10 minutters gratis uforpligtende konsultation, hvis du er i tvivl om, hvorvidt et forløb er relevant for dig.

Et forløb hos mig ikke er tilskudsberettiget fra Sygesikring Danmark.

Kontaktoplysning

Jannie Haugaard Johansen
JJ Nutrition & Sport
Cand. Scient. Idræt og Sundhed / Prof.Ba. Ernæring og Sundhed
Jannie@profysionel.dk
+45 60 13 33 10
CVR: 39145871

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser