Stine Kristensen

Massage af fysioterapeut studerende

Kort & Godt

Fysioterapeut Studerende Bsc. fra VIA University College Aarhus.
Stine er fysioterapeutstuderende på VIA University College Aarhus, hvor hun netop har hendes kliniske eksamen og mangler derfor nu kun at skrive hendes bachelor. Stine har klaret studiet med bravour og er i vores øjne et stort fysioterapeutisk talent. Dette er hun fordi hun er skarp på teorien, men også fordi hun besidder et eminent øje til tackle og forstå mennesker. Både som støtte figur, motivator og sundhedsprofessionel. Stine er ekstremt omhyggelig og detaljeret i hendes tilgang til at arbejde behandler og træner.

Det fulde portræt

Baggrund og uddannelse

Stine har under studiet tillært sig fysioterapeutiske færdigheder så som undersøgelse og diagnostik samt manuelle behandlings færdigheder, så som bløddelsbehandling / massage.. Stine har under studiet arbejdet som fysisk træner for Skanderborg Håndbold Elite Akademi og har siden sommerferien været tilknyttet ESAAs sundhedsstab.

 Stine har under studietiden brugt hendes manuelle færdigheder som klinikken massør og du vil fortsat kunne booke massage af hende hos Profysionel.


Ved siden af sit studie er Stine selv at finde i et elitemiljø. Hun er selv aktiv håndboldspiller i den kvindelige håndboldliga, hvor hun spiller for Skanderborg Håndbold. Gennem sin idræt besidder Stine en unik erfaring og forståelse for fysisk træning og kroppens formåen og mangel på samme ved skader og muskulære smerter. Denne erfaring har hun opbygget efter mange års erfaring med elitesport, hvor fysisk træning og pleje af kroppen er en selvfølge.
Grundet Stines store erfaring med fysisk træning kan du også benytte hendes kvaliteter til træningsvejledning og/eller korrektion af din teknik i de forskellige øvelser.


INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser