PERSONALE

Stine Kristensen

Fysioterapeut studerende

Stine i aktion for Skanderborg håndbolds liga damer.
Under uddannelse som fysioterapeut VIA University College Aarhus

Stine er fysioterapeutstuderende på VIA University College Aarhus, hvor hun netop har bestået 1. semester. Det vil sige, at Stine har bestået “massage og anatomi modulet”. På semesteret har Stine tillært sig manuelle behandlings færdigheder, så som bløddelsbehandling / massage og hun er yderst stærk på anatomien. For at benytte disse færdigheder under hendes uddannelse tilbyder Stine massage hos Profysionel.

Ved siden af sit studie er Stine selv at finde i et elitemiljø. Hun er selv aktiv håndboldspiller i den kvindelige håndboldliga, hvor hun spiller for Skanderborg Håndbold. Gennem sin idræt besidder Stine en unik erfaring og forståelse for fysisk træning og kroppens formåen og mangel på samme ved skader og muskulære smerter. Denne erfaring har hun opbygget efter mange års erfaring med elitesport, hvor fysisk træning og pleje af kroppen er en selvfølge.

Grundet Stines store erfaring med fysisk træning kan du også benytte hendes kvaliteter til træningsvejledning og/eller korrektion af din teknik i de forskellige øvelser.