Stine Kristensen

Massage af fysioterapeut

Kort & Godt

Stine blev udannet fysioterapeut i januar 2023 på VIA University College i Aarhus. Stine har klaret studiet med bravour og er i vores øjne et stort fysioterapeutisk talent. Hun er skarp på teorien, men besidder også et eminent øje for at tackle og forstå mennesker. Både som støtte figur, motivator og sundhedsprofessionel. Stine er ekstremt omhyggelig og detaljeret i hendes tilgang til at arbejde behandler og træner.

Det fulde portræt

Baggrund og uddannelse

Stine har via studiet og praktikker tillært sig fysioterapeutiske færdigheder så som undersøgelse og diagnostik samt manuelle behandlings færdigheder. Stine arbejder derudover som fysisk træner for Skanderborg Håndbold Elite Akademi og er tilknyttet ESAA’s (Elitesports akademi Aarhus) sundhedsstab.
 
Ved siden af sit studie er Stine selv at finde i et elitemiljø. Hun er selv aktiv håndboldspiller i den kvindelige håndboldliga, hvor hun spiller for Skanderborg Håndbold. Gennem sin idræt besidder Stine en unik erfaring og forståelse for fysisk træning og kroppens formåen og mangel på samme ved skader og muskulære smerter. Denne erfaring har hun opbygget efter mange års erfaring med elitesport, hvor fysisk træning og pleje af kroppen er en selvfølge.
Grundet Stines store erfaring med fysisk træning kan du også benytte hendes kvaliteter til træningsvejledning og/eller korrektion af din teknik i de forskellige øvelser.
Afspil video

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser