Morten Olesen

FYSIOTERAPEUT

Kort & Godt

Mikkel er uddannet fysioterapeut Bsc. fra VIA University College Holstebro 2023. Han har bred erfaring med idrætsfysioterapi trods kort tid i faget, heraf specielt golffysioterapi. Derudover er han skarp i diagnosticering og behandling af ryg/nakkepatienter med erfaring fra kiropraktorklinik og fysioterapi på arbejdspladsen. 

Mikkel er fagligt dygtig og prioriterer patientens motivation for genoptræning, som tilsammen giver patienten en professionel behandlingsplan.

Det fulde portræt

Baggrund & uddannelse

Uddannet fysioterapeut Bsc. fra VIA University College Holstebro sommeren 2023

Mikkel har en helhedsorienteret tilgang til patienten, både i forhold til skadeskadesårsagen, men også i relation til patientens behov og motivation for egen succes i patientforløbet. 

Mikkel har gennem uddannelse og som fysioterapeut arbejdet med diagnosticering og behandling af fodboldspillere, håndboldboldspillere, cykelryttere og golfspillere. Især er han skarp i golffysioterapi, hvor han arbejder med golfspillere på elite- og amatørplan – selv spiller han også spiller golf på eliteplan. 

Mikkel har tidligere erfaring fra rygklinik i Silkeborg, hvoraf han er stærk i tværfagligt samarbejde vores kiropraktor, som vi også har i huset. Samtidig har han flere års erfaring med behandling, af specielt rygproblematikker, på flere arbejdspladser. Derfor kan han lægge en skarp helhedsorienteret behandlingsplan for din ryg/nakke.       

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60