Konceptet bag Profysionel er kulminationen af flere års fysioterapeutisk erfaring på privatpraktiserende klinikker med en opdyrket evidensbaseret tilgang til behandling og træning samt 12 års erfaring som professionel håndboldspiller med alt hvad det enderbærer af fysisk træning (genoptræning, forebyggende træning, konditionel træning og klassisk styrketræning). Tilmed dækker Profysionel over en stor viden indenfor idrætsfysioterapi, osteopati og akupunktur m.m.

Mortens erfaring fra den privatpraktiserende klinik og hans mangeårige udøvelse af professionel håndbold har givet ideen til konceptet bag Profysionel.

Profysionel tilbyder et forløb til amatøren eller den professionelle, hvor alt fysioterapeutisk arbejde tilrettelægges svarende til elitemiljøet.

Missionen
for Profysionel er at give ALLE, ligegyldig tidligere træningserfaring og niveau oplevelsen af at være i et behandlings/trænings-forløb svarende til et professionelt elitemijø.

Visionen
for Profysionel er at kunne tilbyde et top professionel evidensbaseret set up for dig som ønsker et sundere og mere smertefrit liv.

Værdierne
hertil er samarbejde, professionalisme og det hele menneske i centrum.

Profysionel er en enkeltmands klinik uden for overenskomst med sygesikringen.

Dvs. at der ikke gives offentlig tilskudt til behandlingerne.

PERSONALE

Morten Kirk Olesen

12 års erfaring som professionel håndboldspiller med alt, hvad det indebærer af fysisk træning, skadesforebyggende træning, genoptræning og coaching.
Uddannet fysioterapeut BSc fra VIA University College Aarhus i 2014.

Ejer af Profysionel.

Uddannet fysioterapeut BSc. fra VIA University College Aarhus i 2014.

Morten har fysioterapeutisk erfaring fra privatpraktiserende klinikker. Har erfaring med mange diagnosekategorier. Eksempelvis Parkinsons, Sclerose, Artrose (slidgigt) i nakke/skulderåg, i lænderegionen, i hofte og knæ.

Morten har ydermere stor erfaring med idrætsrelaterede skader, herunder den forebyggende indsats imod disse, samt behandling og genoptræning heraf. Dette har han fået gennem flere års arbejde med ungdoms- og senior elite idrætsudøvere, primært fra håndboldverdenen.

Fysisk aktivitet i form af funktionel træning er et af Mortens specialer. Her kan bl.a. nævnes traditionel styrketræning, Crossfit og TRX Suspensionstræning.

Morten er en fagnørd og sætter stor ære en den manuelle terapi, hvor han behandler med en bred vifte af behandlingsteknikker. Herunder Musculoskeletal fysioterapi, McKenzie, Akupunktur, RAH-teknik og IASTM.

Morten værdsætter en patientcentreret tilgang. Dvs. at der tages hånd om det hele menneske og ikke blot en skade. Teamwork og involvering er kerneområder for Profysionels interventioner.