Profysionel Brande

Velkommen til Profysionel Brande, som er en satellitklinik til Profysionel Århus. Hos Profysionel Brande vil I finde vores lokale fysioterapeut Mikkel Egeskov Skovbjerg, som er dedikeret til at hjælpe klienter med at opnå smertefrihed og bedre funktion gennem vores specialiserede behandlinger:

Vores klinik er unik, da der er en tværfaglig klinik, hvor vi er stolte af vores tætte samarbejde med Tandlægehuset Brande, hvor klinikken også er placeret. Vores tætte samarbejde muliggør at forstå og tackle smerteproblematikker, der kan være forbundet med tandlægebehandlinger og kæbefunktion. Dette gør os til eksperter i at koordinere og udføre tværfaglige behandlingsforløb, hvor Mikkel og Tandlægehuset Brande arbejder sammen om at sikre de bedst mulige resultater for patienterne.

Mikkel har yderligere ekspertise inden for generel diagnosticering og behandling af ryggen. Mikkel arbejder med en helhedsorienteret tilgang til behandlingen, der ikke kun fokuserer på at lindre symptomerne, men også på at identificere og adressere de underliggende årsager til rygproblemerne for at opnå varige resultater.

Profysionel som klinikfællesskab centrale kompetencer er at tilbyde professionel diagnostisering og behandling af smerteproblematikker i relation til elitesport. Vi forstår de unikke krav og udfordringer, som eliteatleter står overfor. Denne tilgang vil du også opleve hos Profysionel Brande, uanset om du er en professionel atlet, en motionsentusiast, eller blot lider af nakke-/kæbesmerter, rygproblemer eller noget helt tredje. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå smertefrihed samt forbedre din generelle livskvalitet, så du kan leve et aktivt og sundt liv

Booking

Hvis opkaldet ikke besvares, skriv en SMS eller mail, så vender han hurtigst muligt tilbage.

Besøg vores andre behandlere her

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser