Målrettet og individuel genoptræning

Et genoptræningsforløb er et personligt og målrettet forløb som tager udgangspunkt i kliniske test og undersøgelse fra din fysioterapeut. Genoptræningen indebærer både løbende professionel rådgivning samt effektivt og målrettet træning. I genoptræningsforløb hos Profysionel vil manuel terapi blive benyttet for at give bevægefrihed, smertelindring og tryghed mellem dig og din behandler. I vil sammen skabe struktur og få jer en relation hvor du vil få dig en troværdig samarbejdspartner som vil være der igennem dine op og nedture i genoptræningsforløbet.
Da alle behandlere i teamet hos Profysionel har erfaring fra elitesport, har vi alle oplevet skader, vi ved hvor hårde de er at være i. Vi ved hvor vigtigt en grundig genoptræning er og vi ved hvor vigtigt det er at have en støtte person med sig igennem forløbet. Dette får du med højeste kvalitet hos os.

Vi starter med at afdække dit konkrete problem og med udgangspunkt i dette, udarbejder vi en genoptræningsplan, som matcher dine behov og forventninger. På den måde sikrer vi også, at genoptræningen lever op til dine mål. Et genoptræningsforløb er også et intensivt forløb, da det er er afgørende for, at du hurtigst muligt kommer tilbage.

Genoptræning som forebyggelse

Fysioterapi som forebyggende tiltag er et vigtigt redskab til at holde dig sund og rask, så du undgår at blive skadet i fremtiden.
Lige gyldigt om du er ivrig motionist, nybegynder i din idræt eller top trænet eliteudøver er forebyggelse et væsentligt element for at undgå skader.
De forebyggende tiltag vil tage udgangspunkt i dig som person, dit aktivitetsniveau og de fysiske krav din hverdag stiller dig.
Om belastningerne kommer gennem ensidigt stillesiddende arbejder på et kontor eller gennem et fysisk hårdt arbejde. Er du vægtløfter, løber, håndbold- eller fodboldspiller eller andet, så udsætter du din krop for belastninger, som kan give dig skader hvis belastninger bliver for stor.
Hvis du ønsker at forebygge disse skader, vil du hos Profysionel bliver modtaget af erfarne behandlere, som grundigt vil tage hånd om dig. Du vil modtage en anamnese, hvor din fysioterapeut vil få et kendskab til dig og din fysiske belastninger. Du vil blive fysisk screenet og derfra vil I sammen lave et forebyggende forløb præcist tilpasset dig og dine behov for forebyggelse.

 Hos Profysionel kan du også komme i et behandlingsforløb, der har fokus på forebyggelse. Få mere information omkring forebyggelse inden for professionel fysioterapi.