Målrettet og individuel genoptræning

Et genoptræningsforløb hos Profysionel er et personligt og målrettet forløb, som tager udgangspunkt i kliniske test og undersøgelse fra din fysioterapeut. Din genoptræning indebærer både løbende professionel rådgivning samt effektivt og målrettet træning. I genoptræningsforløb hos Profysionel vil manuel terapi (ledmobilisering, bløddelsbehandling/massage og m.m.) blive benyttet for at give bevægefrihed, smertelindring og tryghed mellem dig og din behandler. I vil sammen skabe struktur og få jer en relation, hvor du vil få dig en troværdig samarbejdspartner, som vil være der igennem dine op og nedture i (genoptrænings-) forløbet.

Da alle behandlere i teamet hos Profysionel har erfaring fra elitesport, har vi alle oplevet skader og vi ved hvor hårdt og frusterende det er både fysisk såvel som mentalt. Vi ved hvor vigtig en grundig genoptræning er og vi ved hvor vigtigt det er, at have en støtte person med sig igennem forløbet. Dette får du af højeste kvalitet hos os.

Vi starter med at afdække dit konkrete problem og med udgangspunkt i dette, udarbejder vi en genoptræningsplan, som matcher dine behov og forventninger. På den måde sikrer vi også, at genoptræningen lever op til dine mål og forventninger.

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser