Et sundt samarbejde

Jeg tilbyder alle, uanset udgangspunkt, træningserfaring og niveau, hjælp til spiseadfærd, mad- og kropsoptimering og vejledning i sportsernæring. Er du ikke idrætsaktiv, men oplever, at tanker om mad, krop og vægt dominerer og i for høj grad kontrollerer din hverdag, kan jeg også hjælpe. Jeg er vaskeægte madnørd og tror på videnskab. Hun har et kritisk filter og sin sunde fornuft som de vigtigste arbejdsredskaber.

”Min fornemste opgave er at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, som giver dig lyst til at fortælle om din virkelighed. Strategier og vejledningsforløb tilpasses dit behov og sammen finder vi den vej, der er rigtig for dig.”

Et forløb hos mig behøver ikke udelukkende at handle om næringsstoffer og kalorier, men kan også handle om at blive bedre til at træffe bevidste og opmærksomme madvalg. Således rummer et samarbejde med mig både mulighed for at nørde kalorier, kropssammensætning eller styrke immunforsvar ved gentagen sygdom eller overbelastningsskader samt udfordrende madvaner, forstyrret spiseadfærd og/eller spiseforstyrrelser.

Mine klienter siger: 

”Lyttende, engageret og nærværende er bare nogle af de værdier, som Jannie besidder. Fra første session havde jeg den her tryghedsfølelse, hvor jeg turde udtrykke mig og fortælle om mine udfordringer, selvom det var grænseoverskridende. På samme tid følte jeg mig forstået.”

”Jannie er super dygtig. Hun er lyttende og frisk på at tænke ud af boksen.”

Endeligt skal det understreges, at mad og spisning i høj grad er et socialt foretagende, som foregår i familier, på arbejdspladsen blandt kollegaer, i vennekredse, i mødregrupper og mange andre sociale relationer. At forandre og optimere kan ofte være lettere, når man er flere til at løfte i flok. Så hvis du er familiemor eller -far i en familie med flere hensyn og behov, nybagt mor i en mødregruppe med en veletableret kagekultur, der opleves som udfordrende, eller en eller flere kollegaer, der finder det problematisk at navigere i kantinens buffet, kan Jannie også hjælpe med en gruppevejledning.  

Besøg vores andre behandlere her

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser