FOREBYGGELSE

Fysioterapi som forebyggende tiltag er et vigtigt redskab til at holde dig sund og rask, så du undgår at blive skadet i fremtiden.
Lige gyldigt om du er ivrig motionist, nybegynder i din idræt eller top trænet eliteudøver er forebyggelse et væsentligt element for at undgå skader. De forebyggende tiltag vil tage udgangspunkt i dig som person, dit aktivitetsniveau og de fysiske krav din hverdag stiller dig.
Om belastningerne kommer gennem ensidigt stillesiddende arbejder på et kontor eller gennem et fysisk hårdt arbejde. Er du vægtløfter, løber, håndbold- eller fodboldspiller eller andet, 

så udsætter du din krop for belastninger, som kan give dig skader, hvis belastningerne bliver for stor. Hvis du ønsker at forebygge disse skader, vil du hos Profysionel bliver modtaget af erfarne behandlere, som grundigt vil tage hånd om dig. Du vil modtage en anamnese, hvor din fysioterapeut vil få et kendskab til dig og din fysiske belastninger og skavanker. Du vil blive fysisk screenet/undersøgt og derfra vil I sammen lave et forebyggende forløb præcist tilpasset dig og dine behov for forebyggelse.

Læs evt. om et personligt/fysisk træning forløb her

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser