Anne-Marie Madsen

Kiropraktor

Kort & Godt

Uddannet Kiropraktor med bifag i Idræt og Sundhed, fra Syddansk Universitet i 2012.

 

Anne-Marie har baggrund i gymnastikken, hvor hun selv har dyrket gymnastik på højt niveau i 15 år, samt undervist gymnaster og uddannet gymnastikinstruktører.

 

Anne-Marie har med en bred erfaring fra kiropraktorklinikker i København og Aarhus, samt efteruddannelse og specialisering inden for idrætskiropraktikken og børne- og babybehandling, gode kompetencer til at hjælpe med smerter og skader i bevægeapparatet.

Seneste nyt

Om genoptræning, forebyggelse og meget mere...

En lille quiz

en lille quiz du kan prøve at gætte med undervejs, uanset om du er fagperson eller ej Mikkel er min søde fætter, 14 år gammel og dagen før hans konfirmation

Læs hele artiklen »

Overset fraktur…

Overset fraktur… Lidt om mavefornemmelser og vigtigheden i at følge dem Laurits er endnu en gymnast fra TeamGym Aarhus, som jeg har hjulpet.Han er ikke kommet til skade ved gymnastik,

Læs hele artiklen »

Bertil’s vilde forår

Bertil’s vilde forår En historie fra det virkelige liv Bertil er en virkelig dygtig TeamGym gymnast som jeg kender fra Tga juniordrenge og juniordrengelandsholdet.   Han har over de sidste

Læs hele artiklen »

Det fulde portræt

Baggrund & uddannelse

I 2014-2015 rejste hun jorden rundt som kiropraktor for DGI Verdensholdet i gymnastik, og siden da har hun være tilknyttet Landsholdene i TeamGym samt TeamGym Aarhus. 

 

Anne-Marie har gennem de sidste 7 sæsoner været tilknyttet håndbold-ligahold, og er pt. Kiropraktor for Skanderborg Håndbolds ligakvinder, hvor hun i samarbejde med Morten Kirk Olesen udgør sundhedsstaben omkring holdet.

 

I behandlingen lægger Anne-Marie vægt på høj faglighed, grundighed og tværfaglighed, og mange forløb foregår derfor i tæt samarbejde med klinikkens fysioterapeuter. Uanset om du er eliteatlet, motionist eller holder dig til gåturene, får du hos Anne-Marie en grundig og kompetent håndtering af dit problem. 

Mine speciale områder

  • Specialisering indenfor idrætskiropraktikken er foregået både gennem mange års arbejde med eliteidrætsudøvere og en lang række af kurser i idrætskiropraktik. Desuden har Anne-Marie taget Idrætskiropraktor Efteruddannelsen, der er afsluttet med eksaminering i 2017. 

 

  • Anne-Marie har stor erfaring i undersøgelse og behandling af børn og babyer, og denne gruppe har fyldt meget blandt hendes patienter siden hun blev færdiguddannet. De mindste kommer til behandling for forskellige symptomer som fx gråd/kolik, uro, dårlig søvn, motoriske udfordringer med at dreje nakken, ligge på maven eller trille, dårlig fordøjelse osv. Disse ting kan opstå efter en hård fødsel, hvor baby har fået spændinger i kroppen.  Kejsersnit, flerlingefødsler og meget hurtige fødsler kan også give udfordringer for barnet. Hvis du oplever nogle af disse eller andre udfordringer, så book gerne en tid til dit barn med det samme. Behandlingen af babyer er meget skånsom og selv helt nyfødte børn kan behandles. Mange kommer også blot for at få et baby-tjek, og hvis du ikke oplever specifikke udfordringer anbefales det at booke en tid når barnet er ca. 4-6 uger gammelt.

 

  • Anne-Marie er også specialiseret i behandling af smerter i ryg, nakke og lænd, samt bækkenet. Hun håndterer både akutte og kroniske smerter, herunder også diskusprolaps, artrose og spinalstenose. For patienter med diskusprolaps eller stenose er der af Dansk Kiropraktor Forening og Danske Regioner udviklet specifikke forløbsprogrammer, som Anne-Marie følger. Du kan læse om disse diagnoser i følgende tre informationsfoldere:

PRISER for kiropraktorbehandlinger:

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser