Morten Olesen

FYSIOTERAPEUT, Fysisk træner

Kort & Godt

Uddannet fysioterapeut Bsc. fra VIA University College Aarhus i 2014.


Klinikejer af Profysionel.

 

Morten har stor erfaring med idrætsfysioterapien herunder undersøgelse, diagnosticering, behandling  samt genoptræning og den forebyggende indsats imod idrætsrelaterede smerte- og skades problematikker.

 

Morten værdsætter en patientcentreret tilgang. Dvs. at der tages hånd om det hele menneske og ikke blot en skade. Teamwork og involvering er kerneområder for Mortens forløb.

Seneste nyt

Om genoptræning, styrketræning og meget mere...

En vild skadeshistorik

En vild skadeshistorik Om at genfinde glæden ved bevægelse og blive ved på trods! 6 knæoperationer i samme knæ – fra frygt for bevægelse til træning 6 gange om ugen

Læs hele artiklen »

Pris for personlig træning

Få et personligt træningsforløb, der bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dit aktuelle fysiske niveau.

Den personlige træning kan både tage afsæt i en skade, det kan fungere som præstationsoptimerende eller omdrejningspunktet kan være forebyggende træning.

Booker du et professionelt træningsforløb hos Profysionel er du garanteret et forløb med optimal effekt, hvor du får det optimale ud af din personlige træning ved hjælpe af professionel råd og vejledning gennem hele forløbet.

Det fulde portræt

Baggrund & uddannelse

Uddannet fysioterapeut Bsc. fra VIA University College Aarhus i 2014.

Morten har igennem sin fysioterapeutiske karriere været tilknyttet bl.a. SHEA (Skanderborg Håndbold Eliteakademi) både som fysioterapeut og fysisk træning. KIF Kolding Håndbold som fysisk træner samt Skanderborg Håndbold Liga-damer som fysioterapeut og fysisk træner. Herudover har han arbejdet med Elitegymnastik (TeamGym) og konkurrencedans.
Senest er Morten blevet tilknyttet sundhedsstaben i ESAA (Elitesports akademi Aarhus), hvor han ser et bredt spektrum af idrætsudøvere, alt fra unge talenter til verdensklasse atleter.

 

Morten har erfaring fra privatpraktiserende klinikker i Århus og Horsens. Her har han erfaring med mange diagnosekategorier. Eks. Parkinsons, Sclerose, Artrose (slidgigt) i nakke/skulderåg, i lænderegionen, i hofte og knæ.

 

Morten er en fagnørd og har sideløbende videreuddannet sig i det fysioterapeutiske felt såvel som den fysiske træning.
Morten sætter stor ære i den manuelle terapi, hvor han behandler med en bred vifte af behandlingsteknikker. Herunder Musculoskeletal fysioterapi, McKenzie, Mulligan, Akupunktur, RAH-teknikket og IASTM. Dette med mål at smertelindre så du som kunde får bedre forhold til at komme videre.

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser