Bertil’s vilde forår

En historie fra det virkelige liv

Bertil er en virkelig dygtig TeamGym gymnast som jeg kender fra Tga juniordrenge og juniordrengelandsholdet.

 

Han har over de sidste par år døjet med ondt i lænden engang imellem, som jeg har hjulpet ham med at behandle. Jeg tænker at årsagen til hans rygsmerter skyldes, at han i en relativ ung alder har trænet rigtig meget gymnastik og tidligt lavet store spring – i en periode hvor han samtidig er vokset en del. På den måde hænger styrken i kroppen og kravene fra gymnastikken ikke helt sammen. Derfor anbefalede jeg også Bertil at få optimeret sin styrketræning og det har min dygtige kollega Morten Frank stået for at hjælpe ham med.

 

Bertil har styrketrænet flittigt i en længere periode nu, og det gør at han i denne sæson har kunne lave en hel masse gymnastik. Og det har han gjort godt. Faktisk rigtig, rigtig godt! Han har sammen med sine kammerater på TGA Juniordrenge vundet Nordisk Mesterskab og med efterskole-vennerne fra Flemmingefterskole vandt han EfterskoleDM i TeamGym. Og på fredag skal han til DM med klubholdet og kæmpe om Danmarksmesterskabet.

 

Ugen efter står den på Landsstævne med efterskoleholdet og derefter begynder rejsen for alvor med Landsholdet frem mod EM i september, i Luxemborg.

 

Altså, jeg blir helt forpustet bare af at liste det hele op!

 

Men jeg er sikker på at Bertil og hans holdkammerater er helt klar til de kommende mesterskaber, og jeg hepper på at de klarer det rigtig godt. Og så står jeg selvfølgelig klar i kulissen hvis ryggen får behov behandling efter et rigtig flot gymnastik-forår 2022.

Besøg vores andre behandlere her

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser