En vild skadeshistorik

Om at genfinde glæden ved bevægelse og blive ved på trods! 6 knæoperationer i samme knæ - fra frygt for bevægelse til træning 6 gange om ugen

I vores arbejde på Profysionel dyrker vi i høj grad kendskabet til den enkelte kunde.

En relation bliver over længere tid ofte til en godt bekendtskab, hvor man kommer ind under huden på hinanden. Dette kendskab og viden om hinanden giver ofte et forløb med energi, motivation og tryghed.

 

I denne historie/kundecase vil du møde Matthias. Jeg mødte Matthias for snart 2 år siden. Jeg mødte en fyr der netop havde gennemgået sin 5 operation i sit knæ. Matthias havde været en talentfuld målmand i håndbold.
Fra den ene dag til den anden pådrog han sig en korsbåndsskade. En skade som vi desværre ofte ser i håndbold. Men heldigvis kommer mange tilbage til den sport de elsker efter en grundig genoptræning. Dette blev desværre endestation for Matthias’ håndboldkarriere. En rutchebanetur af store følelser og frustrationer begyndte. Dette grundet at han i sin comeback kamp lavede endnu en skade på sit korsbånd. Herfra blev knæet ikke det samme og Matthias skulle gennemgå i alt 5 yderligere operationer.
Jeg mødte Matthias – en kæmpe rar fyr, men en fyr der var bange for at bruge sit knæ – og derfor ikke brugte det. Gennem en god kemi mellem Matthias og jeg – tillid til hinanden som følge. Et stort grundigt arbejde fra mig som han fysioterapeut og træner. En endnu større tålmodighed og arbejdsiver og endnu et lille artroskopisk indgreb – hans 6. operation er Matthias i dag løbende, spiller padel og træner 5-6 x om ugen! Matthias har fået smilet tilbage på læben gennem at have genfundet glæden ved bevægelse! Dette tog 14 mdr!

Matthias gav mig i en gave denne video. Hvor han sætter ord på sin historie.
Hans fortælling har gjort utrolig stort indtryk på mig. For Matthias er for det første et utrolig behageligt menneske, men han fortæller derudover meget ærligt om sig selv, hvilket skadeshelvede han har været i, og hvad det har betydet for den unge mand og hans livskvalitet. Og ud over at Matthias fortæller hvor han er i dag, hvilket jeg er allermest stolt og glad for, beskriver han nøjagtig hvad Profysionels mission og vision er: nemlig at give ALLE, ligegyldig tidligere træningserfaring og niveau oplevelsen af at være i et behandlings/trænings-forløb svarende til et professionelt elite mijø. At kunne tilbyde et top professionel evidensbaseret set up for dig som ønsker et sundere og mere smertefrit liv.

Arbejdet med Matthias og hans ekstraordinære skadeshitorisk har givet mig så utrolig meget og for det vil jeg sige dig tak for.

Jeg håber du vil give dig tid til at høre Matthias’ historie og give ham et like som det klap for skulderen han fortjener.

Besøg vores andre behandlere her

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser