Er dine madvaner gået i fisk?
Der er mange gode grunde til at spise fisk. Og meget gerne op til 350 gram om ugen, som Fødevarestyrelsen anbefaler.
Fisk og skaldyr er gode for din sundhed og indeholder næringsstoffer, som kan være svære at få nok af fra andre fødevarer. Fisk kan spises frisk, frossen eller på dåse. Og de kan grilles! Næringsværdien er upåvirket.
Mange finder det svært at spise fisk med variation, og flere har endvidere tanke på tungmetaller, klima og bæredygtighed.
På www.2gangeomugen.dk kan du læse meget mere om klimavenlig fisk, få overblik over fisk i sæson samt finde flere opskrifter på fisk, både som hovedret eller som pålæg til din madpakke.
Hvis du har brug for hjælp til at optimere dine kostvaner eller andre udfordringer, er jeg klar til at hjælpe dig.
Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60
Læs vores 32 anmeldelserHver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser