Morten Frank

FYSIOTERAPEUT

Kort & Godt

Morten har stor erfaring indenfor sportsverdenen, hvor han siden 2010 har været tilknyttet som fysioterapeut hos først KIF Kolding og derefter 10 sæsoner som hovedansvarligt fysioterapeut hos Århus Håndbold. Sideløbende, siden 2010 har Morten været ansat hos DHF, først i talenttræningen og siden 2015 med U-landshold.

 

Morten har ud over idrætsfysioterapien flere års erfaring fra privatpraktiserende klinikker i Vejle og Århus. 

 

Pris for personlig træning

Få et personligt træningsforløb, der bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dit aktuelle fysiske niveau.

Den personlige træning kan både tage afsæt i en skade, det kan fungere som præstationsoptimerende eller omdrejningspunktet kan være forebyggende træning.

Booker du et professionelt træningsforløb hos Profysionel er du garanteret et forløb med optimal effekt, hvor du får det optimale ud af din personlige træning ved hjælpe af professionel råd og vejledning gennem hele forløbet.

Det fulde portræt

Baggrund & uddannelse

Uddannet fysioterapeut Bsc. fra VIA University College Aarhus i 2010.
Exam. idræt Del A, ExamMT.

 

Morten er også en del af ESAA (Elitesports akademi Aarhus), hvor igennem han ser et bredt spektrum af idrætsudøvere, alt fra unge talenter til verdensklasse atleter. 

 

Gennem de mange år i sportsverdenen har Morten et stort kendskab til idrætsskader, både ift. diagnosticering, behandling, genoptræning samt skadesforebyggende tiltag, 

Morten har sideløbende videreudannet sig og arbejdet med fysisk træning, hvorfor den del også prioriteres højt i Mortens forløb, således at klienten også bliver en aktiv del af processen. Det ser jeg som et stærkt værktøj kombineret med den manuelle behandling, akupunktur, mv. 

Forløb hos Morten er centret omkring klienten, således at det bliver tilpasset de individuelle ønsker og behov for både behandling som træning. Årsager til skader/smerter kan være mange. Hvorfor det også er vigtigt for Morten at se på helhederne i den enkelte og ikke alene fokusere på en lokal problematik.

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser