Løbe – og funktions analyse

Analyse og rådgivning af løbere, triatleter og andre langdistanceudøvere

Belastningshåndtering og optimering af performance er kernen i vores analyse og rådgivning af atleter der træner og konkurrerer på lange distancer.

Afsættet er en analyse af alle de faktorer der kan have indflydelse på belastning og performance og vi benytter os af nyeste viden og samarbejder med et stort netværk af eksperter. 

 

Løbestilsanalyse
Fysioterapeutisk løbestilsanalyse er en grundig analyse af dine bevægelsesmønstre og belastningen under løb. 

Den inkluderer en lang række videoanalyser og andre undersøgelser, bl.a. af ledbevægelighed, muskelstyrke m.m., og vi vurderer også, hvilke sko du bør løbe i, eller undersøger, om du kan have gavn af såler, indlæg eller andet relevant udstyr. Fysioterapeutisk løbestilsanalyse er derfor en grundig undersøgelse af alle relevante faktorer og tilpasses individuelt til atletens udfordringer og behov. Du kan bestille tid til analyse af løb og andre funktioner uden at være skadet, og vi anbefaler, at du kontakter en af vores fysioterapeuter for at drøfte, om det er relevant for dig at få rådgivning, der kan nedsætte din skadesrisiko eller være med til at optimere hastighed eller performance generelt.

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png