Professionel Personlig Træning

Personlig træning – et professionelt træningsforløb der arbejder med dig og din komplette performance. Alt ud fra dine fysiske erfaringer og forudsætninger.

Bliv hovedaktør i et nærværende og målrettet personlig træningforløb hos Profysionel. 

Din træning bliver altid tilrettelagt af din fysiske træner ud fra dit individuelle niveau og de mål du har med træningen. Er målet at optimere din evne til at bevæge dig smertefrit, med større power, accelerere hurtigere eller hoppe højere? Ønsker du at nørde detaljen i dine bevægelser? Eller ønsker du at opnå bedre almen fysisk tilstand og derved forebygge skader? Så vil du få gavn af træningen hos Profysionel uanset om du er nybegynder eller topatlet.
Den træning du vil lave med din fysiske træner, er ikke kun traditionel styrketræning. Din træner vil tilrettelægge din træning så overførbart til din sport eller præcist tilrettelagt jf. dine mål med forløbet.

Vores helt store vision er, at give dig en oplevelse af at træne som en eliteudøver og sikre at vi højner din all round performance – dette med forbehold for din tidligere træningserfaring. Samtidig vil vi højeste grad se på dig som et helt menneske. Vi ligger på fokus på at få dig til at bevæge dig så smertefrit og optimalt som muligt og derved højne dit fysiske performance. 

Selve træningsforløbet

Inden den første personlige træningvil du have en konsultation med din behandler som alle er uddannede fysioterapeuter. Her vil du modtage en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og fysisk screening. I vil sammen sætte individuelle mål for forløbet, forventnings afstemme og generelt skabe en kendskab til hinanden. Dette vil skabe de bedste forudsætninger for jeres fælles samarbejde.
Har du ikke allerede aftalte en tid til første konsultation, kan du booke tid online her.

Den professionelle træning dækker over et personligt og individuelt træningsforløb, der som udgangspunkt vil være en-til-en træning. Det er afgørende for, at du får den optimale effekt af træningen, da du får fuld fokus fra behandleren. Den personlige træning vil i højeste grad have fokus på din teknik, da det er nødvendigt, at du udfører øvelserne korrekt for at opnå optimal effekt af din træning.

Som et led af træningen vil vi arbejde med flere områder at din all round performance.
For at opnå et godt slut produkt og får at forbedre din all-round performance vil du arbejde med flere aspekter. Herunder din mobilitet, stabilitet, styrke og kropsbevidsthed.

Træningsformer:

Ud fra dine mål for forløbet, dit fysiske niveau og kendskab til træningen vil du og din træner arbejde inden for begreberne: udholdende styrke, maksimal styrke, hypertrofi og power træning. 

Hvis du er nybegynder og/eller din fysiske tilstand er ikke er god, vil dit træningsforløb starte med udholdende styrketræning. Her vil du starte for at tilvende din krop den nye belastning og derved undgå overbelastningsskader.
Hvis målet er at opbygge større muskelmasse eller gøre dig hurtigere og mere eksplosivt i sportsspecifikke bevægelser vil du arbejde med hypertrofi i en eller flere perioder af dit træningsforløb.
Begrebet maksimal styrke, vil du træner under når din krop er klar til tung belastning og dine løfte teknikker vurderes at være stabile og sikre. Stærke muskler og sener er enormt vigtige hvis du vil være hurtigere og eksplosiv i dine bevægelser.
Er du entusiatisk idrætsudøver og for alvor vil flytte procenter i dit performance – løbe hurtigere, springer højrere eller nørde detaljerne i de små bevægelser vil vi arbejde med din power. Dette er en træningsform som kræver høj grad af teknik, stærke og tilvendte sener til høj belastning og er en træningsform som du ikke vil modtage som utrænet. Men når du når dertil vil det være en sjov træningsform for nørderne :-).

Disse 4 former for træning og det blandede muskelstimuli du vil for herved vil nøje udvælges ud fra dit performance niveau og ud fra dit mål med forløbet. 

INFORMATION

Profysionel
Klamsagervej 32
8230 Åbyhøj
kontakt@profysionel.dk
+45 29 88 22 60

Profysionel logo.png
Læs vores 32 anmeldelser

Hver anmeldelse har en personlig historie. Læs og skriv anmeldelser