Priser og information

BehandlingerHonorar
d.kr.
*Sygesikring Danmark
Første konsultation
ca. 60 min.
600,-133,-
Normal behandling
ca. 45 min.
450,-88,-
Kort behandling
ca. 30 min.
299,-88,-
Personlig træning
(læs mere her)ca. 60 min. Vejledende da der vil være individuelle behov og tilpasninger
600,-
Massage ved fysioterapeut studerende30 min.

50 min.

175,- / 275,-
Indlægssåler– inklusiv sål og og konsultationstid
FormThotics (læs mere her)
800,-
Small group træning60 minutterPris pr. mandBesparelse
Hold prisPr. mand
1 deltager600,-0,-0,-
2 deltagere750,-375,-225,-
3 deltagere900,-300,-300,-
4 deltagere1050,-262,50,-337,5,-
5 deltagere1150,-230,-370,-

*Sygesikring Danmark
– giver tilskud, hvis du har en skavank. 

Sundhedsforsikring

Profysionel er en del af Nordic Netcares Behandlernetværk.

Nordic NetCare er en sundhedsvirksomhed, der tilbyder forsikringsservices for kunder med sundhedsforsikringer inden for følgende forsikringsselskaber: 

 • Mølholm
 • Tryg
 • Gensidige
 • Nykredit
 • TopDanmark
 • If
 • PFA (privataftaler) – outhouse

Dette betyder, at har uheldet været ude og du har pådraget dig en skade eller lignende og du skal gøre brug af din sundhedsforsikring fra en af ovenstående forsikringer, så kan du benytte Profysionel som din behandler.

Yderligere sundhedsforsikringer du kan gøre brug af hos Profysionel: 

 • Danica
 • Skandia
 • Dansk Sundhedssikring

Sundhedsforsikring

 • Der findes flere forsikringsselskaber, der tilbyder en sundhedsforsikring. De dækker typisk fysioterapeutisk behandling.
 • Har du en sundhedsforsikring, kan du derfor kontakte dit forsikringsselskab for at høre, hvor meget de giver i tilskud til fysioterapeutisk behandling uden for sygesikringen.

PRISER FOR KOSTVEJLEDNING

HOS JANNIE HAUGAARD JOHANSEN
BACHELOR I ERNÆRING OG SUNDHED, CAND.SCIENT I IDRÆT OG SUNDHED

 PrisIndhold
Individuelle ydelser
Første møde, cirka 1½ time1.500,-Ved første møde taler vi om din situation, din hverdag, aktivitetsniveau, udfordringer og behov samt nuværende spiseadfærd. Sammen aftaler vi et mål for det videre forløb og eventuelt en række fokuspunkter, der kan arbejdes med.
Opfølgende møde, cirka 1 time1.000,-Når vi mødes igen taler vi om, hvordan det er gået siden sidst og med eventuelle aftale fokuspunkter. Hvis der indledningsvist er tilkøbt antropometrisk kropsmåling, bruger vi cirka 20 minutter (af den samlede tid) på en ny måling.
Korte konsultationer, 30-45 minutter

 

700,-I de korte konsultationer taler vi fortsat om, hvordan det går med at nå målet for forløbet. Her er der også mulighed for at tilpasse en eventuel plan.

OBS: Ved køb af 3 eller flere opfølgninger, gives 20% rabat, og opfølgningerne betales samlet (skal anvendes indenfor 6 måneder)

Gruppeydelser
gruppevejledning, cirka 1½ time

HØJST 4 PERSONER

 

1.500,-

Gruppevejledninger er fx relevante for familier, kolleger, venner, mødregrupper, mindre træningsgrupper eller andre, som ønsker et samarbejde om fælles udfordringer og behov. En udfordring kan fx være en madkultur, der skal tilgodese flere forskellige behov, men uden at lave særskilt mad, eller råd til, hvordan madspild ikke partout skal betyde, at tallerknerne skal tømmes.

Endvidere kan gruppevejledning være en hjælp, hvis I er flere, der er fælles om at befinde jer i et socialt miljø, hvor det er svært at sige ’nej tak’, hvor miljøet fremmer spisning i fravær af reel sult, eller udfordrer motivation eller forandringsparathed, så kan gruppevejledning være den rette mulighed.

OBS: I gruppevejledning taler vi primært om forpligtende fællesskaber og sociale relationers betydning for sundhed og motivation i særdeleshed. Ved behov for tilpassede næringsberegninger, målinger eller lignende, anbefales tilkøb af individuelle ydelser.

Tilkøbsmuligheder
Antropometrisk kropsmåling300,-Antropometriske kropsmålinger er målinger med en hudfoldstang direkte på huden. Målingen fokuserer på fordeling af muskler og fedt mere end på selve fedtprocenten, der som enkeltstående tal ikke siger meget om kropssammensætningen. Målingen kan særligt anbefales, hvis der arbejdes med optimering/ændring af kropssammensætning, fx øgning af kropsvægt og muskelmasse.

OBS: Skal som førstegangskøb kombineres med et indledende første møde.

madplan1.300,-Med en plan tilpasset dit energibehov, får du indblik i både hvad og hvor meget, der kan spises. Fokus er på timing af måltider, mængder og type af mad. Planen indeholder flere forskellige muligheder til dagens måltider og kan derfor varieres og sammensættes efter behov.

OBS: Skal som førstegangskøb kombineres med et indledende første møde.

 

OBS:

Ved afbud senere end 24 timer før aftale/udeblivelse betales 100% af aftalt pris