Personlig træning – professionelt træningsforløb

Få nærværende og målrettet personlig træning hos Profysionel gennem et individuelt og skræddersyet træningsforløb. Et professionelt, personligt træningsforløb hos Profysionel indebærer en professionel træning, hvor der er fokus på korrekt teknik, så du får størst effekt af din træning.

Et professionelt træningsforløb hos Profysionel er et personligt forløb, som er skræddersyet til dig og din krop, så vi sikrer, at du får det optimale ud af din personlige træning. Den personlige træning tager udgangspunkt i dit aktuelle fysiske niveau, hvilket sikrer dig den optimale effekt af din personlige træning.

Selve træningsforløbet

Inden den første personlige træning vil du have en første konsultation med din behandler, og den personlige træning vil efterfølgende tage udgangspunkt i dine individuelle mål, forventninger og ønsker, som er blevet fastsat under den første konsultation. Har du ikke allerede aftalte en tid til første konsultation, kan du booke tid online her.

Den professionelle træning dækker over et personligt og individuelt træningsforløb, der som udgangspunkt vil være en-til-en træning. Det er afgørende for, at du får den optimale effekt af træningen, da du får fuld fokus fra behandleren. Den personlige træning vil i høj grad have fokus på din teknik, da det er nødvendigt, at du udfører øvelserne korrekt for at opnå optimal effekt af din personlige træning. Du vil få mulighed for følgende træningsformer:

  • Traditionel styrketræning
  • Crossfit inspireret træning
  • Slyngetræning (TRX-suspensions training)
  • Funktionel træning

Se mere om de andre fysioterapi behandlinger, vi tilbyder hos Profysionel.

Målrettet, personlig træning

Få et personligt træningsforløb, der bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dit aktuelle fysiske niveau.

Den personlige træning kan både tage afsæt i en skade, det kan fungere som præstationsoptimerende eller omdrejningspunktet kan være forebyggende træning.

Booker du et professionelt træningsforløb hos Profysionel er du garanteret et forløb med optimal effekt, hvor du får det optimale ud af din personlige træning ved hjælpe af professionel råd og vejledning gennem hele forløbet.