Fysioterapi som sundhedsfaglig disciplin

Fysioterapi er en sundhedsfaglig disciplin, der har fokus på kroppens bevægelses apparat. Fysioterapi kan derved bidrage til at sikre, at din krop fungerer optimalt. Grundlæggende handler fysioterapi om behandling af kroppens led, muskler og nervesystem, og det kan hjælpe med at forbedre kroppens bevægelse og funktioner. Fysioterapi er derved en behandlingsform, som både kan omhandle forebyggelse eller genoptræning.

Det er vigtigt, at fysioterapi bliver udført af uddannede fysioterapeuter, da det sikre den bedste behandling af kroppens skader eller skavanker, som skal bidrage til at genopbygge eller forebygge kroppens muskulatur.

Hos Profysional har vi netop fokus på kombinationen mellem træning og behandling, da det er afgørende for at give din krop de bedste betingelser for at fungere optimalt. Fysioterapi understøtter derved, at din krop har de bedste forudsætninger for forebyggelse og genoptræning.

Hos Profysionel tilbyder vi forskellige professionelle behandlinger inden for Fysioterapi herunder:

Hvad kan du forvente af din fysioterapeut hos Profysionel?

Hos Profysionel kan du forvente en professionel fysioterapeutisk behandling/træning hos en professionel fysioterapeut med en bred evidensbaseret viden med stor erfaring inden for fysisk træning. Det er afgørende for Profysionel, at du får det optimale ud af dit behandlings-/træningsforløb og opnår effektive resultater.