PERSONALE

Morten Kirk Olesen

12 års erfaring som professionel håndboldspiller med alt, hvad det indebærer af fysisk træning, skadesforebyggende træning, genoptræning og coaching.
Uddannet fysioterapeut BSc fra VIA University College Aarhus i 2014.

Ejer af Profysionel.

Uddannet fysioterapeut BSc. fra VIA University College Aarhus i 2014.

Morten har fysioterapeutisk erfaring fra privatpraktiserende klinikker. Har erfaring med mange diagnosekategorier. Eksempelvis Parkinsons, Sclerose, Artrose (slidgigt) i nakke/skulderåg, i lænderegionen, i hofte og knæ.

Morten har ydermere stor erfaring med idrætsrelaterede skader, herunder den forebyggende indsats imod disse, samt behandling og genoptræning heraf. Dette har han fået gennem flere års arbejde med ungdoms- og senior elite idrætsudøvere, primært fra håndboldverdenen.

Fysisk aktivitet i form af funktionel træning er et af Mortens specialer. Her kan bl.a. nævnes traditionel styrketræning, Crossfit og TRX Suspensionstræning.

Morten er en fagnørd og sætter stor ære en den manuelle terapi, hvor han behandler med en bred vifte af behandlingsteknikker. Herunder Musculoskeletal fysioterapi, McKenzie, Akupunktur, RAH-teknik og IASTM.

Morten værdsætter en patientcentreret tilgang. Dvs. at der tages hånd om det hele menneske og ikke blot en skade. Teamwork og involvering er kerneområder for Profysionels interventioner.