PERSONALE

Morten Kirk Olesen

12 års erfaring som professionel håndboldspiller med alt, hvad det indebærer af fysisk træning, skadesforebyggende træning, genoptræning og coaching.
Uddannet fysioterapeut BSc fra VIA University College Aarhus i 2014.

Uddannet fysioterapeut Bsc. fra VIA University College Aarhus i 2014.

Klinikejer af Profysionel.

Morten har stor erfaring med idrætsfysioterapien herunder idrætsrelaterede skader, diagnosticering, behandling, den forebyggende indsats imod disse samt genoptræning heraf. 

Morten har igennem sin fysioterapeutiske karriere været tilknyttet bl.a. SHEA (Skanderborg Håndbold Eliteakademi) både som fysioterapeut og fysisk træning. KIF Kolding Håndbold som fysisk træner samt Skanderborg Håndbold Liga-damer som fysioterapeut og fysisk træner. Herudover har han arbejdet med Elitegymnastik (TeamGym) og konkurrencedans.
Senest er Morten blevet tilknyttet sundhedsstaben i ESAA (Elitesports akademi Aarhus), hvor han ser et bredt spektrum af idrætsudøvere, alt fra unge talenter til verdensklasse atleter.

Morten har erfaring fra privatpraktiserende klinikker i Århus og Horsens. Her har han erfaring med mange diagnosekategorier. Eks. Parkinsons, Sclerose, Artrose (slidgigt) i nakke/skulderåg, i lænderegionen, i hofte og knæ.

Morten er en fagnørd og har sideløbende videreuddannet sig i det fysioterapeutiske felt såvel som den fysiske træning.
Morten sætter stor ære i den manuelle terapi, hvor han behandler med en bred vifte af behandlingsteknikker. Herunder Musculoskeletal fysioterapi, McKenzie, Mulligan, Akupunktur, RAH-teknikket og IASTM. Dette med mål at smertelindre så du som kunde får bedre forhold til at komme videre.

Morten værdsætter en patientcentreret tilgang. Dvs. at der tages hånd om det hele menneske og ikke blot en skade. Teamwork og involvering er kerneområder for Mortens forløb.