Kost & Ernæring

Om Jannie
14 års erfaring som gokartkører, heraf fem år med international konkurrencedeltagelse, der giver gennemslagskraft i arbejdet med præstationsoptimering via kosten.

Uddannelse:

Uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed fra University College Haderslev i 2014 og Cand. Scient i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet, i Odense 2016. Dertil internationalt akkrediteret antropometrist ved ISAK (The International Society for the Advancement of Kinanthropometry) og måler således kropskomposition med Harpenden hudfoldstang.

Erfaring

Siden afsluttet uddannelse har Jannie hovedsageligt arbejdet med sportsernæring, og med knap fire år som ernæringsfysiolog hos Team Danmark samt ansvarlig kostvejleder i elitekommunerne Kolding og Vejle har hun erfaring med atleter helt i toppen af elitetrappen, men også atleter på de lavere udviklende trin.

Hvad får du ved et samarbejde med Jannie?

Jannie er vaskeægte madnørd med benene plantet solidt på et stærkt evidensfundament og med en holistisk tankegang, der har blik for klienten som det hele menneske. Tværfagligt arbejde og et hold af flere fagpersoner omkring klienten anses udelukkende som en fordel, og Jannie har fra sit arbejde flere eksempler på, hvordan tværfaglige indsatser kan rykke tre skridt i stedet for to.

Ud over opdateret viden om sportsernæring tilbyder Jannie også læring om samt træning i at træffe bevidste og opmærksomme madvalg. Således rummer et samarbejde med Jannie både mulighed for at nørde kostvaner, kalorier og kropssammensætning, kostoptimering med fokus på at styrke immunforsvar ved gentagen sygdom eller overbelastningsskade såvel som udfordrende spisevaner, forstyrret spiseadfærd og/eller spiseforstyrrelser.  

Kontaktoplysning: 
Jannie Haugaard Johansen
JJ Nutrition & Sport
Cand. Scient. Idræt og Sundhed / Prof.Ba. Ernæring og Sundhed
Jannie@profysionel.dk
+45 60 13 33 10
CVR: 39145871